Sommar i Stockholm

Stockholm är en av världens vackraste städer, och på sommaren är detta mer sant än någonsin. Närheten till vattnet, de många människorna och den vackra arkitekturen gör verkligen staden till en riktig sommarpärla.

Men vad ska man hitta på? Jo, det ska vi berätta för dig. Det är så klart svårt att välja ut bara några av alla de roliga saker som går att göra i Stockholm men vi ska göra vårat bästa. Först och främst vill vi uppmana dig att verkligen uppleva Stockholm. Och nej, då pratar vi inte om att åka till Mall of Scandinavia. Vi pratar om att ge sig ut på Stockholms gator och bara gå runt och upptäcka. Det finns många vackra platser som du som turist kan upptäcka. Vad väntar du på? Ut och upptäck.

Sedan finns det så klart flera säkra kort du kan bocka av när du är i Stockholm. Gröna Lund är ett av dessa. Detta tivoli är en av Stockholms populäraste turistattraktioner och det är lätt att förstå varför. Ta med dig några vänner och förbered dig på ditt livs åktur.

Det finns också mycket roliga museer att besöka för den som är vetgirig. Att välja kan så klart vara svårt med tanke på det stora utbudet men Naturhistoriska Riksmuseet och Vasamuseet är två säkra kort.

Då Stockholm är en storstad så finns det så klart också shopping för den som gillar det. Drottninggatan eller tidigare nämnda Mall of Scandinavia är två perfekta destinationer för den sortens aktiviteter. Som du märker finns det massor med roligt att välja mellan.

Men om du som läser den här texten är en Stockholmare som med fasa ser din hemstad invaderas av turister har vi så klart en lösning för dig med. Kolla online och se om du kanske kan resa bort i sommar. Att upptäcka en ny är som sagt väldigt spännande.