U2 på Ericsson Globe

Missa inte U2 den 16:e September när bandet spelar för de svenska fansen på Ericsson Globe. Vem vet hur länge vi får vänta innan bandet åter väljer att besöka Sverige och huvudstaden.

Globen

U2 är ett rockband som genom årens lopp rört många utav våra hjärtan på ett eller annat vis. Kanske genom att ha spelats på den där festen där du träffade din nuvarande partner, i bilen under din och dina vänners oförglömliga roadtrip genom Europa, eller under någon av deras otaliga konserter som framförts på storskaliga arenor världen över.

Just det senaste, det vill säga konsert exemplet, är något som get upphov till minnen som många etablerade fans, eller nytillkomna efter upplevelsen, håller hårt om och värdesätter djupt. Att vara med om en konsert med U2 är nämligen något som lämnar få människor oberörda, och det är intet för intet som bandet röjt otroliga framgångar genom detta forum..

Som av en händelse är det just nu din tur som lever i och ikring Stockholmsområdet att uppleva U2 fullt ut, och för alla de som tyvärr är mindre geografiskt lyckosamma, är det tur att några av landets researrangörer upptäckt evenemanget på deras respektive radar. Vissa erbjuder till och med helhetspaket där både boende och konsertbiljett ingår, så anledningarna att missa spelningen är därmed näst intill obefintliga.

Med andra ord betyder detta att det nu gäller att vara snabb för de som verkligen inte vill missa tillställningen. Rätt som det är smäller det till och därefter är tyvärr de enda biljetter som går att få tag på de som florerar på svarta börsen, något som är långt ifrån optimalt för dig som köpare, men ett läge som är långt ifrån första gången det inträffar när det gäller världsbandet U2.